Vacatures in Almere | Vind jouw baan (2024)

Wil je werken in Almere? Bekijk hier alle vacatures in Almere per sector, functie en bedrijf. Samen vinden we een baan die jou op het lijf geschreven is! Liever persoonlijk in gesprek over het vinden van een mooie baan in en rond Almere? Neem dan even contact met ons op. De contactgegevens van ons dichtstbijzijnde uitzendbureau in Almere vind je hieronder.

ons uitzendbureau in regio almere

Vind je het fijn om eerst even in gesprek te gaan met iemand van ons voordat je gaat solliciteren? We brengen dan samen in kaart welke competenties je hebt en wat voor werk je zoekt. Zo vinden we zeker een mooie baan voor jou. Maak snel een afspraak en dan zien we je misschien straks al wel! Neem hiervoor contact op met de dichtstbijzijnde vestiging: ons uitzendbureau in Almere.

veelgevraagde functies in almere

In Almere staan doorgaans veel vacatures open voor onderstaande functies. Bekijk de top drie beroepen hieronder.

  • medewerker klantenservice vacatures in Almere
    Een klantenservicemedewerker of medewerker customer support is de werknemer die namens een organisatie contact heeft met klanten. Dat doe je als klantenservicemedewerker meestal via de telefoon, via de chat, op social media of via e-mail. Je beantwoordt vragen van klanten over jullie product of dienst, geeft informatie en neemt eventuele klachten in behandeling. Lees hier alles over werken als medewerker klantenservice.

  • administratief medewerker vacatures in Almere
    Een administratief medewerker houdt de administratie van een bedrijf of organisatie bij. Als administratief medewerker heb je vooral ondersteunende administratieve taken in het bedrijf: je beheert de agenda, verstuurt facturen en neemt de telefoon op. En goed nieuws: iedere organisatie heeft administratief medewerkers nodig. Er zijn dus veel verschillende leuke bedrijven waar je terecht kunt! Lees hier alles over werken als administratief medewerker.

  • verpleegkundige vacatures in Almere
    Een verpleegkundige is iemand die zorg verleent aan een patiënt. Vaak werk je in het ziekenhuis, maar je kan ook op andere plekken aan de slag zoals in een verzorgings- of bejaardentehuis. Als verpleegkundige help je mensen met gezondheidsproblemen. Je helpt ze met hun hygiëne, verzorgt wonden, brengt medicijnen rond en schrijft verslag van de ontwikkelingen. Daarnaast ben je vaak ook het eerste aanspreekpunt voor patiënten en hun naasten. Lees hier alles over werken als verpleegkundige.

Overige functies in Almere:

mooie bedrijven om te werken in almere

Wat zijn nou topbedrijven om te werken in Almere? We hebben een overzicht voor je gemaakt met onze topwerkgevers:

  • Alfen vacatures
    Alfen is het middelpunt en de verbindende factor in het elektriciteitsnet. Door het maken van transformatorstations, energieopslagsystemen, laadpalen voor elektrische auto’s en een diversiteit aan andere producten en diensten, helpt Alfen huishoudens en bedrijven in hun dagelijkse behoeften. Alfen bouwt aan het elektriciteitsnet van de toekomst: betrouwbaar, duurzaam en innovatief.

  • Leaseplan vacatures
    Met ruim 147.000 voertuigen in omloop, draait alles om auto’s bij Leaseplan. De échte motor van dit bedrijf zijn echter de 700 medewerkers die elke dag het verschil willen maken. Van de telefoniste tot aan de directeur delen zij allemaal hetzelfde DNA; benaderbaar en vol energie. Verse koffie uit de eigen espressobar en ijsjes in de zomer dragen bij aan een prettige werkomgeving. Bij Leaseplan krijg je de ruimte en het vertrouwen om een bijdrage te leveren, in combinatie met een goede werk-privébalans.

  • PostNL vacatures
    PostNL is een belangrijke schakel in de Nederlandse logistiek. Duizenden medewerkers werken dagelijks aan één missie: 'zorgen dat Nederland blijft draaien'. Iedereen doet dit op zijn of haar eigen manier. Bijvoorbeeld via de planning op kantoor, het sorteerwerk in het magazijn of de bezorging aan huis. Samen zorgen jullie voor de glimlach op het gezicht van de klant.

grote branches in en rondom almere

Er zijn in Almere vijf branches met veel werkgelegenheid. Zo heb je de:

  • vacatures voor logistiek in Almere

  • vacatures voor techniek in Almere

  • vacatures voor zorg of verpleging in Almere

  • vacatures voor chauffeurs in Almere

  • vacatures voor administratie in Almere

werk in de buurt van almere

Meer vacatures en banen bekijken in de omgeving van Almere? Bekijk dan ook de vacatures van plaatsen in de regio:

  • vacatures in Laren nh

  • vacatures in Blaricum

  • vacatures in Huizen

  • vacatures in Weesp

  • vacatures in Abcoude

  • vacatures in Nigtevecht

  • vacatures in Lelystad

  • vacatures in Zeewolde

werken in almere: hoe is dat?

Almere is een opkomende en gezellige stad in het midden van Nederland op maar twintig minuten vanaf Amsterdam. Almere ligt ook aan het Markermeer, IJmeer en het Gooimeer, waar je heerlijk kan varen of zwemmen. Almere ligt daarnaast aan verschillende natuurgebieden waar je fijn kan wandelen of fietsen.

Almere is goed bereikbaar door een verbinding aan de A6, de A27 en een aantal provinciale wegen. Maar heeft ook een treinstation waar sprinters richting grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Den Bosch gaan. Almere is dus een goed bereikbare plek wanneer je er werkt maar niet woont!

Vacatures in Almere | Vind jouw baan (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 6430

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.